Mi ez a blog?

A mai világban szinte mindenki a legjobb hitelre pályázik ,de vajon hogyan érhetné el, hogy meg is kapja??

Szeretnél hozzá jutni?

Olvass tovább, vagy

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

ingatlanhiteles@gmail.com

honlapunk

+36 20/ 967 4738

Kis segítség

Üzletembe Képző Akadémia

Ingatlan businessre...

ingatlan business

PageRank

Add a Startlaphoz

Fizetett hirdetések:-)

Egy tipikus hitelfelvétel forgatókönyve

2008.01.03. 11:20 Hitelesen

Rengetegszer hallom, hogy Józsibácsi a bankba felvett 10 milkát a házra csak 10% thm,  felvettem hitelt, de nem kellett, se elötte, se utána fizetnem ennél as banknál, stb..

Folyamatosan megy az információ, tuti bankok, tuti lehetőségek a tévébe is remek média támogatottságot élvezve.Kivétel BAR-osok

Igen, képzeld, ma már az összes bankba vehetsz fel hitelt, még abban is amelyikről te nem is tudsz és ezt most komolyan mondom.

A hiteleket az alapján rangsorolják és úgy határozzák meg a "jóságukat", hogy mennyi a THM vagy mennyit kell fizetni érte előre azért ,hogy egyáltalán megkaphasd, mert neked kell a pénzért fizetned.

Ez lenne az lényeg? Ez lenne a legjobb hitel? Kétlem.

Nézzük is meg, hogy ezek a hitelek miért "működnek".

Vajon miért mondom, hogy ezek a számok baromságok, amikor ha belevágsz, ezek a számok egyre kissebbek és jobbak? Az eredmények ellen beszélnék?

Íme a tipikus forgatókönyv, mi történik, miután belevágtál a hitelbe:

- Hogyan is fogalmazzak finoman: a bankok mindent átvállalnak a THM egyre kevesebb és egyre szebb:)
- ráígérik hogy elbírálás 2-3 nap alatt és már megy is az ember felvenni és örül ,hogy neki nem került semmibe és egy csomó pénzt kapot hitel -re. Mindezt a megfelelő marketing körítéssel, a média népszerűsítésével (pl. nyuszómuszó) így könnyű hitelt intézni olcsón.

azonnali pénz veszteség: általában nincs vagy kevés. Ez egy lassú folyamat.

A végeredmény: megkapod a hiteled és örülsz mert nem került semmibe szinte. A THM nem hazudik. De igenis hazudik. Nem kicsit, nagyon.

A pénztárcád nem lett könnyebb, mert nem készpénzben fizettél a hitelért. A közjegyzőt leszámítva.

Az ingatlan értékbecslőről nem szólnak.. HB érték.. finanszírozási arány.. folyósítási dij..7. hótól emelkedő törlesztő...ezekről nem szól a fáma , viszont benne van a kisbetüsben..a banki ügyintézők elutasító viselkedéséről nem beszélve. De ne menj ha bar-os vagy mert az már-már bűn, ha a kevésből már nem tudsz semmit fizetni szegény bankoknak..


És mi jön utána?


A hitelfelvevő mivel nem nézett utána ,mert elment ugyan 6-8 bankba,de el is olvasta mindegyik ajánlat apróbetüsét? Nem várt költségek. Megemelkedett törlesztők vagy éppen eleve magasabbak(pár napig-hétig tart a csoda).

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlan bank hitel bar

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanhitelek.blog.hu/api/trackback/id/tr48254871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása