Mi ez a blog?

A mai világban szinte mindenki a legjobb hitelre pályázik ,de vajon hogyan érhetné el, hogy meg is kapja??

Szeretnél hozzá jutni?

Olvass tovább, vagy

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

ingatlanhiteles@gmail.com

honlapunk

+36 20/ 967 4738

Kis segítség

Üzletembe Képző Akadémia

Ingatlan businessre...

ingatlan business

PageRank

Add a Startlaphoz

Fizetett hirdetések:-)

akciós kamatok

2007.12.12. 12:04 Hitelesen

Az akciós kamatok jó és rossz tulajdonságai:

Előre tudod, hogy mennyi az akciós kamat, ez biztos! Mert akkora betűkkel van kiírva, hogy alig férnek mellé az akció további feltételei a lehető legapróbb betűkkel. Persze a nagy kedvenc THM is ott virít mellette kötelezően. Bár érdemes rendesen összehasonlítani a THM-et az előzetes költségekkel együtt.

Az is érdekes, hogy az akciós kamatok mellé általában magasabb előzetes költségek társulnak, szóval nem feltétlen olcsóbb az akciós, mert előre megfizeted az árát például folyósítási jutalék címén.

Természetesen minden az apró betűsben volt leírva...mert ugye tudjuk, hogy van olyan bank is, ahol nincsenek előzetes költségek se...ahol esetleg megérik az árukat az akciós hitelek.

Van olyan hely is, ahol az akcós kamat halasztott tőketörlesztést takar. Ami lehet előny, ha az ember előre gondolkodik...bárcsak sűrűbben találkoznék ilyennel!

Jó tanács: ha akciós hitelekkel van dolgod, ne légy rest leírni a számokat, mert a következő akciósnál már nem biztos, hogy emlékszel rá, ha nem teszed...

 

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlan hitel ingatlan hitel jelzálog hitel lakás hitel akciós hitel akciós kamat

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanhitelek.blog.hu/api/trackback/id/tr17261479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása